бул. Александър Стамболийски 239, ет2, офис 5, гр. София
0896 704 665 Info@somenso.com
Твоето качество на живот!

Календар

Моделите за превенция и интервенция на бърнаут са насочени предимно в две посоки: групови семинари за профилактика и индивидуални психотерапевтични сеанси на пострадали. Най важната задача на груповите семинари е да запознаят участниците с наличието на явлението и да им помогнат  да откриват проявите му както у себе си така у своите колеги.

Повече...
Силвия Куманова,

Семейната двойка се втурва сляпо в процедури, започва да мисли инвитро заплождане. Но в същото време страховете и тревожността нарастват. Насладата от половия контакт отстъпва на планирано действие, чиято единствена цел е зачеване. Хармонията в брака отстъпва на обвинения и самообвинения за случилото им се. Следва социална изолация, пренебрегване на контакти с приятели и роднини.

Към Събитието
Галина Ненкова ,

„ПОМОЩ, ИМАМ ТИЙНЕЙДЖЪР” или аз и моят тийнейджър - Програмата е ориентирана към родители или близки на подрастващи в тийнейджърска възраст. Групата ще работи за изграждане на умения за общуване с тийнейджъра, разпознаване на неговите нови потребности; справяне със съпротиви при общуването и други актуални проблеми.

Към Събитието
Красимира Киякова, „ПОМОЩ, ИМАМ ТИЙНЕЙДЖЪР” или аз и моят тийнейджър

Успешната връзка: Привличане и още нещо e програма ориентирана към всеки един от нас, който държи на пълноценното общуване.
В този курс ще научите: Как с лекота да общуваме и да привличаме хората, които харесваме;  Как да разбираме значението на думите и жестовете на събеседника си; Как да се справяме с тревожността и неувереността; как да повишим увереността си в различните ситуации .....
Към Събитието

Милена Георгиева, Успешната връзка: Привличане и още нещо