Кариери - Somenso

//дестинация Somenso

Кариери - Някои от причините

да се присъединиш към нас

Като амбициозна изследователска фирма, която непрекъснато расте и се развива , нашата основна цел е да разширяваме границите на знанието и иновациите в областта на психофизиологията. Посветени сме на провеждането на най-съвременни изследвания, които не само допринасят за развитието на нашата дисциплина, но и имат реални приложения и въздействия. Фокусът ни върху сътрудничеството и интердисциплинарните подходи гарантира, че сме във водещите редици на нововъзникващите тенденции и технологии.

Стремим се да насърчаваме културата на високи постижения, творчество и почтеност в нашия екип, като даваме възможност на всеки член да разгърне пълния си потенциал и да даде значим принос към нашата колективна мисия.

Чрез нашия непоколебим ангажимент за високи постижения и страст към откритията ние се стремим да окажем трайно и положително въздействие върху обществото и да оформим бъдещето на научните изследвания и тяхното приложение на практека.

Нашият набор от кариери е свързан с АСОЦИИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ – психолози, лекари, холистични терапевти, нутриционисти. 

Ше се радваме да бъдете част от нашия екип!

Somenso е вашият партньор в областта на знанието, който ви помага да правите по-добри диагнози с методи за анализ на хроничния стрес и тяхната интерпретация.

приятелска обстановка

променяш света

честна комуникация

обучение

Кариери: Асоцииран психолог

Търсим психолог с минимум 3 години опит, като част от Practical stress

Кариери: Асоцииран нутриционист

Търсим специалист хранене с минимум 2 години опит, като част от Practical stress

Кариери: Партньорство с медицински специалисти

Търсим лекари и медицински специалисти, като част от Practical stress

не виждате съвпадение ?

Ние винаги търсим талантливи хора.

Регистрирай се за месечния ни бюлетин и бъди в течение с интересните неща от психологията за повишаване на качеството на живот!