Аз съм истински човек

Здравей Ти,

който си част

от истинските хора!

Нека заедно с теб да съхраним човешкото в човека!

Ако ти си позитивен и отговорен човек с афинитет към иновациите. Личност която не мисли само за себе си, държи на общочовешките ценности и е готова да помогне за преодоляването на себичността, изолацията и неувереноста. Ние те каним официално да станеш ПОСЛАНИК на мисията за човека организиран от Somenso- център за социално здраве!

Събитието е планирано за краят на октомври, зала в град София ще определим в зависимост от интереса и ще продължи  3 часа след работно време. Обещаваме да бъде едно незабравимо преживяване, където ще срещнеш други енергични и жизнени хора, желаещи да се научат как да се съхраняват в технологичния век! Ще говорим за баланса работа-личен живот и ще демонстрираме технологията в помощ на Твоето качество на живот!

За да се подготвим за събитието ще се проведем  първоначална среща с три различни групи хора на които ще разкажем с подробности необходимите позиции. Ако ти се припознаеш в някоя от тях ще те поканим отново за да се подготвим добре. Няма да загубиш и ако не се припознаеш, на първата среща ще демонстрираме:

-Измерване на стреса със стрес контрол карта

-Мозъчните вълни на доброволец (biofeedback) и мозъчен (biofeedback) трейнинг

-Виртуална реалност при терапия на височинна фобия

В деня на събитието ще е необходимо да присъстваш от 18:00 до 21:30 часа.

Моля, запиши си само ако си сигурен, че ще може да присъстваш на срещите и събитието. Срещите се провеждат след работно време или в събота и неделя.

СРЕЩИ – София, бул. Ал. Стамболийски 239 ет 2 офис 5:

1 група 05.10.2018 – 18:30 часа

Sorry, we no longer accept registrations!

2 група 06.10.2018 – 10:30 часа

Sorry, we no longer accept registrations!

3 група 07.10.2018 – 16:00 часа

Sorry, we no longer accept registrations!

Ето и длъжностите, които ще разпределяме на срещата. Разгледай ги и си харесай тази, в която смяташ, че ще си най-добър!

СТРЕС ОДИТОР by SOMENSO

Доброволците на тази длъжност ще демонстрират, тестват и представят стрес тест biofeedback картата.

За да станеш одитор на стреса и да заработиш малко джобни е необходимо да си приветлив и усмихнат, да създаваш добро настроение и да знаеш малко повече за стреса.

Важно качество: Да можеш лесно да създаваш контакти !

ТЕХНОЛОГИЧЕН ПОСЛАНИК by SOMENSO

Доброволците на тази длъжност ще демонстрират различните видове очила за виртуална реалност и приложения за намаляване на стреса и релаксация.

За да станеш Технологичен посланик и да заработиш малко джобни е необходимо да си приветлив и усмихнат, да създаваш добро настроение и да знаеш малко повече за технологиите.

Важно качество: Да не се боиш от новите неща!

ОБРАЗОВАТЕЛЕН  ПОСЛАНИК by SOMENSO

Доброволците на тази длъжност ще демонстрират приложения за добавена и виртуална реалност за пълноценно използване на мобилните телефони от деца.

За да станеш Образователен посланик и да заработиш малко джобни е необходимо да си приветлив и усмихнат, да създаваш добро настроение и да знаеш малко повече за децата и техните потребности.

Важно качество: Твоето мнение, че децата не трябва да бъдат откъсвани от технологиите, а да се научат да ги управляват да съвпада с нашето!

Други ВАЖЕН ЧОВЕК длъжности:

-Регистрация

-Настаняване

-Микрофон

-Фотограф

 Очакваме те!