Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Изследователска група за неограничени личностни открития 2023

юни 17 @ 14:00 - 18:30

80лв

Изследователска група за неограничени личностни открития

За хора с приключенски дух и желание за развитие!

В изследователската група за неограничени личностни открития получавате уникалната възможност да експериментирате върху живота, да го разбивате, променяте, поправяте, но най-вече да го разобличавате! Тук говоренето се превръща в действие, стремежите се оформят като случване, а отделеното време носи тежестта на кондензиран опит.

Групата дава сигурност, подкрепа и пространство за изследванеза действие и проучване на различни идеи, възможности и стратегии за промяна на живота. Можем да споделяме и да разрешаваме успешно своите индивидуални и социални предизвикателства заедно.

Домакините сме част от групата и ще Ви напътстваме към открития за собствената Ви личност като комбинираме техники от психодрама, когнитивно-поведенческа терапия и други психологически прадигми в стремежа си да Ви предоставим по-пълноценен и полезен опит.

Водещи:

Радост Минина – психодрама терапевт


 

Психодрамата представлява преживелищна форма на терапия, която позволява на клиентите да изследват проблемите си чрез действие на сцена. Този подход дава възможност за симулация на реални събития и идеи в защитена среда. Включва ролеви игри и групова динамика. Тя помага на хората да придобият по-широка перспектива за емоционалните си проблеми, конфликти или затруднения в безопасносна терапевтична атмосфера.   

 

Когнитивно-поведенческата терапия от друга страна e най-изследваната от науката форма на терапия, с доказателства за своята ефективност. Многобройни данни сочат, че тя води до значително подобряване на функционирането и качеството на живот. 

Детайли

Дата:
юни 17
Час:
14:00 - 18:30
Стойност:
80лв
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,

Място

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,
+ Google Map

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *