Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Изследователска група за неограничени личностни открития

November 19, 2022 @ 14:00 - 18:00

Изследователска група за неограничени личностни открития

За хора с приключенски дух и желание за развитие!

В изследователската група за неограничени личностни открития получавате уникалната възможност да експериментирате върху живота, да го разбивате, променяте, поправяте, но най-вече да го разобличавате! Тук говоренето се превръща в действие, стремежите се оформят като случване, а отделеното време носи тежестта на кондензиран опит.

Групата дава сигурност, подкрепа и пространство за изследванеза действие и проучване на различни идеи, възможности и стратегии за промяна на живота. Можем да споделяме и да разрешаваме успешно своите индивидуални и социални предизвикателства заедно.

Домакините сме част от групата и ще Ви напътстваме към открития за собствената Ви личност като комбинираме техники от психодрама, когнитивно-поведенческа терапия и други психологически прадигми в стремежа си да Ви предоставим по-пълноценен и полезен опит.

Водещи:

Радост Минина – психодрама терапевт

 

Димитър Генов – Психолог, експерт човешки ресурси  и обучител, специализант когнитивно-поведенческа психология 

 

Психодрамата представлява преживелищна форма на терапия, която позволява на клиентите да изследват проблемите си чрез действие на сцена. Този подход дава възможност за симулация на реални събития и идеи в защитена среда. Включва ролеви игри и групова динамика. Тя помага на хората да придобият по-широка перспектива за емоционалните си проблеми, конфликти или затруднения в безопасносна терапевтична атмосфера.   

 

Когнитивно-поведенческата терапия от друга страна e най-изследваната от науката форма на терапия, с доказателства за своята ефективност. Многобройни данни сочат, че тя води до значително подобряване на функционирането и качеството на живот. 

Details

Date:
November 19, 2022
Time:
14:00 - 18:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Registrations are closed for this event.

Полезна ли Ви е информацията? Благодарим Ви, че я разпространихте!

Instagram
LinkedIn
Share
YouTube
YouTube