Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Меки умения за студени разговори (продажбени умения) Част 1

18.05.2019 @ 16:00 - 19:00

45лв.

Ментален разговор, през уикенда: 

Модератор: Снежана Калчева и Силвия Куманова

Този курс е предназначен за професионалисти с минимален опит в продажбите, както и за служители от кол център, които желаят да усъвършенстват своите умения за ефективна комуникация по телефона и да се запознаят с ролята на пред-продажбения процес. Ще бъде разгледана Телефонната комуникация; Структура на телефонния разговор; Езикът на тялото ни..

Снежана Калчева - е завършила Промишлен дизайн в Технически университет, но се е развивала професионално в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите.  От 2012 г. развива собствен бизнес под бранда Business Day – като основните услуги са свързани с аутсорсинг на предпродажбени и продажбени маркетингови дейности за български клиенти от ИТ сектора – софтуерни разработчици и други.

Силвия Куманова - Силвия e управленски консултант и психолог ориентиран към трансформации. В корпоративен план има зад гърба си много успешни бизнес трансформации, като водещото при нея и респекта към хората, независимо от тяхната позиция. Създател е на консултантска компания www.simenso.com и за краткото време след излизане от корпоративния свят е помогнала на фирми от различни индустрии да оптимизират процесите си, мотивират екипите си и да достигнат нови нива на ефективност. В личностен план интересите на Силвия като психолог са изследване на стреса и успешни техники за личностна трансформация, свързани с измерване на мозъчни вълни, бърнаут терапия, коучинг и самочувствие, които тя успешно прилага в Център за социално здраве Somenso www.somenso.com, на който  председател на борда на директорите. По образование е физик, икономист и социален психолог.

 

Детайли

Дата:
18.05.2019
Час:
16:00 - 19:00
Стойност:
45лв.
Категория за Събитие:

Място

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Организатор

Somenso

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *