Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Меки умения за студени разговори (продажбени умения) Част 1

May 18, 2019 @ 16:00 - 19:00

45лв.

Ментален разговор, през уикенда: 

Модератор: Снежана Калчева и Силвия Куманова

Този курс е предназначен за професионалисти с минимален опит в продажбите, както и за служители от кол център, които желаят да усъвършенстват своите умения за ефективна комуникация по телефона и да се запознаят с ролята на пред-продажбения процес. Ще бъде разгледана Телефонната комуникация; Структура на телефонния разговор; Езикът на тялото ни..

Снежана Калчева – е завършила Промишлен дизайн в Технически университет, но се е развивала професионално в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите.  От 2012 г. развива собствен бизнес под бранда Business Day – като основните услуги са свързани с аутсорсинг на предпродажбени и продажбени маркетингови дейности за български клиенти от ИТ сектора – софтуерни разработчици и други.

Силвия Куманова – Силвия e управленски консултант и психолог ориентиран към трансформации. В корпоративен план има зад гърба си много успешни бизнес трансформации, като водещото при нея и респекта към хората, независимо от тяхната позиция. Създател е на консултантска компания www.simenso.com и за краткото време след излизане от корпоративния свят е помогнала на фирми от различни индустрии да оптимизират процесите си, мотивират екипите си и да достигнат нови нива на ефективност. В личностен план интересите на Силвия като психолог са изследване на стреса и успешни техники за личностна трансформация, свързани с измерване на мозъчни вълни, бърнаут терапия, коучинг и самочувствие, които тя успешно прилага в Център за социално здраве Somenso www.somenso.com, на който  председател на борда на директорите. По образование е физик, икономист и социален психолог.

 

Details

Date:
May 18, 2019
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
45лв.
Event Category:

Venue

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Organizer

Registrations are closed for this event.

Полезна ли Ви е информацията? Благодарим Ви, че я разпространихте!

Instagram
LinkedIn
Share
YouTube
YouTube