Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Общество за управление на стреса: Стресът и връзката с моето тяло

May 30, 2019 @ 18:30 - 21:00

15лв.

Събитието е част от Общество за управление на стреса

Програма:

  • Интегративният подход към стреса: връзка мозък-тяло
  • Да предизвикаме нашите сетива
    • АРОМА терапия за по-добър живот
    • Красота и стил

Лектори:

Силвия Куманова – физик, психолог, бърнаут терапевт www.somenso.com

Здравка Гъркова – АРОМА терапевт

Анелия Йотова– независим LR партньор https://bit.ly/2WXiOlY

ОБЩЕСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СТРЕСА

Нашата цел е да предложим цялостен подход за овладяване на ежедневния стрес.

Направете своя програма! Как ще научите на нашите сбирки, където доказани професионалисти в своите области ще разкрият своя опит и тайни. Първата стъпка, към по-добър живот е познанието! Станете наши последователи и вземете най-доброто за себе си!

За професионалисти в областта: Свържете се с нас 0896 704 665  info@somenso.com за участие

Силвия Куманова – Силвия e управленски консултант и психолог ориентиран към трансформации. В корпоративен план има зад гърба си много успешни бизнес трансформации, като водещото при нея и респекта към хората, независимо от тяхната позиция. Създател е на консултантска компания www.simenso.com и за краткото време след излизане от корпоративния свят е помогнала на фирми от различни индустрии да оптимизират процесите си, мотивират екипите си и да достигнат нови нива на ефективност. В личностен план интересите на Силвия като психолог са изследване на стреса и успешни техники за личностна трансформация, свързани с измерване на мозъчни вълни, бърнаут терапия, коучинг и самочувствие, които тя успешно прилага в Център за социално здраве Somenso www.somenso.com, на който  председател на борда на директорите. По образование е физик, икономист и социален психолог.

Анелия Йотова – Анелия е френски възпитаник  по душа и образование, но в момента е независим партньор на немската мрежова компания LR Health and Beauty. Преминала е през доста разнообразно кариерно и личностно развитие. Имала е собствен бизнес дълги години в сферата на търговията-  верига квартални магазини “French Fashion” за продажба на дрехи и аксесоари, внос от Франция. За жалост, както повечето малки семейни бизнеси, финансовата криза  не я пощадява и се налага  да стане служител в корпоративния свят! Работила е за няколко американски компании, но не е открила себе си. Напуснала е корпоративния свят и се е насочила кам бизнес модела “Мултилевъл Маркетинг” (МЛМ) , за да стартира успешен немски франчайз модел . https://bit.ly/2WXiOlY

Здравка Гъркова – Ароматерапията винаги е била нейно призвание, а в последните години стана и нейна професия. Занимава се с ароматерапия от дълги години, и смята, че в природата наистина има лек за всяка болест. Създател е на AromaZone.bg. Усилено работи за популяризирането на ароматерапията в България, като споделя и прилага наученото по време на дългите обучения и квалификации във Франция.  По бразование е финансист, но по душа е ароматерапевт и се радва, че е успяхла да материализира тази нейна мечта и да я подплатя със знания и умения при едни от най-добрите ароматерапевти във Франция.

Details

Date:
May 30, 2019
Time:
18:30 - 21:00
Cost:
15лв.
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/groups/stress.managemet.society

Venue

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Organizer

Registrations are closed for this event.