Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Следобеден чай за HR-и

March 9, 2018 @ 15:00 - 17:00

вход свободен

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО СЪБИТИЕТО

Уъркшопът е предназначен за HR-и, работещи в компании с повече от 10 човека, които комуникират с колегите си:

  • ценностите и политиките на компанията за която работят
  • информация идваща от висшия мениджмънт
  • социални придобивки за служителите.

ЦЕЛ И ПОЛЗИ

Споделяне на опит и коментиране на приложимостта на основните канали за комуникация.

Силвия съветва:

Един размер рядко пасва на всички. Вашите служители, като и вашата организация са уникални. За да се ангажирате със конкретна схема за комуникация, трябва да изпълните целта на действието т.е. да достигнете до всеки служител със съответното послание. Изберете, смесете и сегментирайте комуникационните си канали. Ето няколко идеи, с които да започнете:

  1. Имейли

Класически, но все пак подходящ канал. Целевата кампания по електронната поща е неразделна част от повечето комуникации на служителите, а сегментирането и приспособяването на имейли ще повиши осведомеността, ще стимулира участието и в крайна сметка ще подобри извличането на ползи.

  1. Обучителни сесии

Предлагането на сесии, организирани от специалисти по теми, може да даде информация на служителите и да ги подготви за адекватна реакция към определен проблем или промяна. Обученията работят най-добре, когато се провеждат на кратки сесии с малки групи.

  1. Спечели съмишленици

Знаем, че мнението на приятел или колега е основното, което предопределя покупката на продукт или предоставянето на услуги. Осигуряването на ваша страна на ключови служители в началото ще им даде възможност да направят ефективно вашето съобщение.

  1. Социални медии

Насърчаване на дискусии и увеличаване на ангажираността чрез използване на социалните медии. Уверете се, че сте предоставили правилните платформи за вашите служители и помислете дали да използвате затворени групи или профили, ако информацията е специфична.

  1. Проучвания, въпросници и анкети

Насърчете двупосочна комуникация и дайте възможност на служителите да вземат дейно участие в определянето на услугите насочени към тях самите, като използвате проучвания, въпросници и анкети. Поддържайте ги кратки и прости, с не повече от 10 фокусирани и лесно измерими въпроси.

  1. Състезания

Наградата стимулира много насърчаването на определено поведение и може да бъде на много ниска цена, например ваучера за покупка на дребно.

Details

Date:
March 9, 2018
Time:
15:00 - 17:00
Cost:
вход свободен
Event Category:

Venue

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Registrations are closed for this event.