Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Burnout и умения за разпознаване на стреса – практическо обучение

February 8, 2018 @ 14:30 - 18:00

Стресът може да породи като неблагоприятен резултат от всякъкви психологични, емоционални , физични въздействия. Той може да ни подтикне да проявим най-доброто от себе си понякога, но ако равнището е прекалено голямо и за по-дълъг период , може да доведе до болестно състояние.

На предстоящото обучение на тема „Умения за разпознаване на стреса“ ще имате възможност да погледнете на явлението „Стрес“ от няколко ъгъла – в личен и организационен план.

Няма начин да не сте били негова жертва, няма начин да не сте се задъхвали в прегръдката му.

[arrow2_list]

  • Как го разпознахте?
  • Как се почувствахте?
  • Каква беше реакцията Ви?
  • Какво правите, когато Ваш приятел или близък е стресиран?…..

Съвременните проучвания категорично показват, че напрегнатите и конфликтни отношения в двойката и семейството са много по-токсични от алкохола и никотина взети заедно. Хроничното чувство на неудовлетвореност и самота също убиват бавно но сигурно.

От друга страна възможността да изграждаме пълноценни връзка с човека до нас, да се радваме заедно на живота си като се подкрепяме и успяваме съвместно, е това, което удължава дните ни с 5 до 10 години, прави ни по-здрави и по-успешни в бизнеса, създава чувство за щастие и смисъл в живота. Дали ще сме благополучни в личните си връзки и отношения, зависи в огромна степен от нас самите. За това как да постигнем по-добра хармония в личния си живот и така да бъдем по-успешни в бизнеса си ще научите ако се включите в нашия семинар. Очаква ви!

[/arrow2_list]

[button text=”Към страницата на събитието” link=”http://www.eventpage.somenso.com/” style=”default” size=”normal” target=”_blank” display=”inline” icon=”info-sign”]

[table td1=”” td2=”ПРОГРАМА” ]  [td1] 14:30 –  15:00[/td1] [td2] Регистрация [/td2]

[td1]15:00 –  15:15[/td1] [td2] Откриване и представяне на лекторите[/td2]

[td1]15:15 –  16:30[/td1] [td2] Първи модул. Стрес и умения за разпознаване на стреса – (стресът в личен план).

Анализ на изследването* :самооценка  за стрес

Що е то стрес, Видове стрес, Симптоми на стреса,

Начини за справяне със стреса

Стрес и личен живот [/td2]

[td1]16:30 – 16:45[/td1] [td2] пауза [/td2]

[td1]16:45 – 18:00[/td1] [td2] Втори модул: Синдром на професионалната скука и професионалното прегаряне (стресът в организационен план)

Стрес,  Burn-out и Bore-out– същност и симптоми

Разлика между стрес и burn-out

Превенция на професионалното прегаряне.

Решаване на казус [/td2]

[td1]18:00[/td1] [td2]Закриване  [/td2]

[/table]

Предварителна подготовка

*За изследването. След като се регистрира, всеки участник ще получи тест за самооценка. В продължение на една седмица е необходимо той да вписва в тестовия лист определени симптоми, които изпитва през деня, както и главното събитие за съответния ден. В началото на обучението ще бъдат разтълкувани резултатите. Целта на изследването е всеки участник да самоопредели собственото си ниво на стрес.

*За решаването на казус. Припомняне или отново гледане на българския игрален филм (комедия) от 1979г. “От нищо-нещо”-  необходим за решаване на един от казусите.

Цена

Можете да платите участието си в практическото обучение по банков път до 31 януари или в брой в деня на събитието. При регистрация ще получите e-mail с нашия персонален IBAN, както и условието, че всички плащания към Сименсо ЕООД трябва да бъдат нареждани в лева.
[arrow2_list]

ВХОД със КАРТА ЗА ДОСТЪП
[/arrow2_list]

Лектори

Със специалното участие на Доц. д-р Румен Бостанджиев -сексолог, който ще говори за Отражението на стреса в личния живот на човека.

 

 

[box]

[posts_grid type=”team” columns=”4″ rows=”1″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”262″ thumb_height=”298″ meta=”no” excerpt_count=”12″ link=”no” custom_class=”team”]

[/box]

Details

Date:
February 8, 2018
Time:
14:30 - 18:00
Event Category:
Website:
http://eventpage.somenso.com/

Venue

зала Ню Йорк, Конферентен център Капитал Форт
бул. Цариградско шосе 90
София, България
View Venue Website

Registrations are closed for this event.