Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

В търсене на собствен професионален имидж

July 18, 2019 @ 18:30 - 21:30

15лв.

Естественият стремеж на всеки един от нас – амбициозните хора, независимо нашата професия – мениджър, адвокат, лекар, учител или служител, е това да бъде популярен и да има добра репутация.

Умеем ли да въздействаме на средата и да бъдем активни в изграждането на своя имидж?
Стресът на работното място и в личните отношения често пъти води до занижено самочувствие и ни кара все по-малко да обръщаме внимание на външния си вид. Заедно с това обаче знаем, че външният вид влияе както на настроението и нагласата на околните спрямо нас, така и на нашата собствена увереност. По пътя на балансирания стремеж и подплатеното самочувствие можем да усвоим добри навици, свързани с нашия имидж, които да ни помагат да преодоляваме трудностите с по-голяма лекота. Умението за положително въздействие е нещо, на което всеки може да се научи, усвоявайки основните повратни точки – личен стил, маниери, език на тялото, комуникативност, гардероб, грижа за здравето – отвън и отвътре.

  • Доколко обаче сме наясно за своя собствен имидж?
  • Можем ли да контролираме начина по който останалите ни приемат?

Дълги години максимата „работи добре и ще те забележат“ се предава от поколение на поколение, но дали това е наистина релевантно твърдение за времето в което живеем?

Огледайте се известността е плод на целенасочени усилия!

Заповядайте на 18 юли за да научите трикове за създаване и поддържане на собствена професионална репутация!

ПРОГРАМА НА СРЕЩАТА

  • Управляване на въздействието – Силвия Куманова
  • Дрескод -мода личен стил – Сениха Сами
  • Демонстрации на аромати и продукти

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

Силвия Куманова

Силвия e управленски консултант и поведенчески психолог ориентиран към трансформации. В корпоративен план има зад гърба си много успешни бизнес трансформации, като водещото при нея и респекта към хората, независимо от тяхната позиция. Създател е на консултантска компания www.simenso.com и за краткото време след излизане от корпоративния свят е помогнала на фирми от различни индустрии да оптимизират процесите си, мотивират екипите си и да достигнат нови нива на ефективност. В личностен план интересите на Силвия като психолог са изследване на стреса и успешни техники за личностна трансформация, свързани с измерване на мозъчни вълни, бърнаут терапия, коучинг и самочувствие, които тя успешно прилага в Център за социално здраве Somenso www.somenso.com, на който председател на борда на директорите. По образование е физик, икономист и социален психолог.

Сениха Сами

Здравейте,казвам се Сениха. Завършила съм Маркетинг.Повече от девет години съм в модния бранш,работейки за големи и известни брандове. Модата е моята страст от малка и съм изключително щастлива да работя точно в тази сфера.Тя ме научи да бъда креативна,детайлна,открояваща се,да изразявам себе си чрез дрехите и техните цветовете.Завършила съм Курс по моден стайлинг във “Fashion Academy by Sylvana Vassileva” и притежавам Сертификат за курс по бизнес етикет”Бизнес етикет за млади професионалисти:съвременната делова жена”-консултантска агенция”Добри обноски” Ана Динкова.
“Начинът, по който се обличаш, е начинът, по който представяш себе си пред света, особено днес, когато човешките контакти са толкова бързи. ” – Миуча Прада
Всяка дреха може да разкаже за един човек много повече, отколкото на него му се иска.Стилът не се изразява в това да следиш модните тенденции,а по скоро в правилният подбор на подходящите десени и кройки на облеклото,което съставя гардероба ти.Стилът е нещо индивидуално, нещо, което всеки сам избира. Никой няма шанс за второ “първо впечатление”! Професионалната и лична реализация на съвременния човек все повече зависи от визията , с която се представя пред света.
Това е линк към сайта ми към категорията мода:
http://fashionvoyage.net/category/fashion/

Details

Date:
July 18, 2019
Time:
18:30 - 21:30
Cost:
15лв.
Event Category:

Venue

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Registrations are closed for this event.

Полезна ли Ви е информацията? Благодарим Ви, че я разпространихте!

Instagram
LinkedIn
Share
YouTube
YouTube