Loading Events

Сертификационен клас

Харизматично лидерство

Събитие, свързано с лидерски умения

Practical Stress Academy е образователно изживяване, което Ви предлага ценна практика по теми, свързани с психичното здраве. Професионално обучени експерти ще Ви предоставят информация, посветена на здравословното функциониране на мозъка, цялостното усещане за благополучие и управление на хората.

 

Ще намерите курсове по различни проблеми на психичното здраве от устойчивост на стрес до подобряване на съня, паметта, концентрацията и качеството на живот, както и иновативни теми, свързани с професионалното израстване и ориентираната към хората корпоративна култура.

ПРОГРАМА

1. Какво означава да бъдеш лидер?
Ще разгледаме какво представлява лидерството и чрез какви типове лидерство се постигат успешни резултати.

2. Харизма
Ще обсъдим какво представлява харизмата и по какъв начин тя влияе и спомага за успешното лидерство.

3. Силни и слаби лидерски черти
Ще разгледаме примери, които да ни помогнат да оценим силните и слабите лидерски черти, както и методи, чрез които да открием своите.

4. Вдъхновение и влияние
Ще открием какви качества са ни необходими, за да влияем чрез вдъхновение, както и конкретни техники, чрез които да ги развием.

5. Емоционална интелигентност
Ще се запознаем с основните компоненти на понятието и ще видим как ни служи емоционалната интелигентност в лидерството.

6. Комуникация и убеждаване
Ще научим в какво се състои ефективната комуникация и как да предаваме послания и идеи пълноценно и така, че да бъдем чути и разбрани.

Харизматично лидерство

Сертификационният клас за за харизматично лидерство e насочен към изграждане и засилване на ключови умения и качества, необходими за успешното ръководство, основано на вдъхновение и влияние. Програмата се фокусира върху развитието на емоционална интелигентност, ясна комуникация и способности за създаване на силни междуличностни връзки.

Чрез активни упражнения, ролеви игри и практически сценарии, ще придобием умения за ефективно вдъхновяване и мотивиране на екипа си. Обучението включва и подробен анализ на лидерските стилове, откриване на индивидуалните силни страни и развиване на стратегии за подобряване на управленческата производителност.

Основни теми включват развитие на харизматични комуникационни умения и стратегии за успешно управление на конфликти. Участниците ще бъдат предизвикани да развият своя автентичен лидерски стил, като успяват правилно да предават посланията си.

С цел постигане на практически резултати, обучението включва казуси от реалния бизнес свят, които ще подпомогнат при асимилирането и прилагането на научените концепции във всякодневната лидерска практика. Това обучение представлява вдъхновяващ опит, който подготвя участниците за успешно лидерство в бъдещето, където харизмата и вдъхновението са в основата.

Екип от лектори:

Силвия Куманова

Поведенчески психолог и бизнес консултант 

 

Зорница Зарева

Професионален коуч и организационен психолог

Радост Минина

Психодрама водещ

Габриела Герасимова

Психолог и НЛП коуч

Registrations are closed for this event.