Loading Events

Сертификационен клас

Очаквания и цели. Големите и малки стъпки в живота.

Събитие, свързано с поставяне и постигане на цели

Practical Stress Academy е образователно изживяване, което Ви предлага ценна практика по теми, свързани с психичното здраве. Професионално обучени експерти ще Ви предоставят информация, посветена на здравословното функциониране на мозъка, цялостното усещане за благополучие и управление на хората.

 

Ще намерите курсове по различни проблеми на психичното здраве от устойчивост на стрес до подобряване на съня, паметта, концентрацията и качеството на живот, както и иновативни теми, свързани с професионалното израстване и ориентираната към хората корпоративна култура.

ПРОГРАМА

1. Въведение в процеса на поставяне на цели

Ще представим процеса на поставяне на цели и управлението на очакванията в живота.

2. Различните видове жизнени цели

Ще разберете как да планирате дългосрочни и краткосрочни цели и каква е разликата между мечтани цели, крайни цели и цели средства.

3. Формулиране и планиране на цели

Ще разгледаме начини на формулиране на реалистични и вдъхновяващи цели и разработването на практични планове за постигането им.

4. Справяне с предизвикателствата

Ще придобиете умения за определяне на приоритети, анализиране на рискове и справяне с евентуални предизвикателства.

5. Проверка на знанията

6.  Закриване

Очаквания и цели. Големите и малки стъпки в живота.

Practical Stress Academy организира  сертификационен клас на тема “Очаквания и цели. Големите и малки стъпки в живота”, който представя цялостен поглед върху процеса на поставяне на цели и управлението на очакванията в живота. В рамките на 3 часа ще разгледаме най-важните аспекти на различните видове жизнени цели. Ще разберете как да планирате дългосрочни и краткосрочни цели и каква е разликата между мечтани цели, крайни цели и цели средства.

Програмата на курса включва формулирането на реалистични и вдъхновяващи цели, разработването на практични планове за постигането им и управлението на очакванията през целия процес. Ще придобиете умения за определяне на приоритети, анализиране на рискове и справяне с евентуални предизвикателства.

Основната цел на обучението е да въоръжи участниците с необходимите инструменти и стратегии за постигане на успех в живота чрез постепенни, големи и малки стъпки в личен и професионален план.

Екип от лектори:

Габриела Герасимова

Психолог и НЛП коуч 

 

Зорница Зарева

Професионален коуч и организационен психолог

Силвия Куманова

Поведенчески психолог и бизнес консултант

Радост Минина

Психодрама водещ

Registrations are closed for this event.