Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ

October 29, 2019 @ 18:30 - 20:30

20лв.

Когато се чувстваме добре, това си личи – ние изглеждаме добре и имаме енергия да “цъфтим”. За да предотвратим влиянието на стреса знаем, че имаме нужда от надеждни продукти, които да ни помагат да поддържаме добра кондиция, тонус и външен вид. Тук на помощ идват натуралните съставки, които по естествен начин да подпомогнат организма ни.

Какво ще Ви покажем?

Насреща е опитът на две дами и техните продукти:

Александра Матакиева и продукти от морска плазма на фармацевтичната компания Laboratoires Quinton International

Морската плазма представлява органични колоидни минерали от планктонови зони в океана, съдържа 78 минерали и микроелементи в точно балансирани пропорции. Те са почти равни на състава на минерали в кръвната плазма. Поради тези свои естествени свойства, тя се усвоява напълно от организма. Тя е напълно естествена, без химическа обработка, без облъчване, без топлинна стерилизация и без контакт с метали. Александра е официален представител на QUINTON за България. През последните 9 години разработва продукти в неврология, дерматология, гинекология и офталмология. Има здравно образование и бакалавър по социални дейности.

Диана Алайкова и немския бранд Fit Line на PM International

Fitline е начин на живот в подкрепа на здравословното хранене. FitLine са антиоксиданти извлек от плодове и зеленчуци, с уникална патентована концепция за усвояване на хранителните вещества. Антиоксидантите са изключително важен фактор при овладяване на биохимично ниво на стреса.

Диана ще ни представи Най- новият FitLine “хит” Fitline Beauty Collagen – ускорител за подмладяване и Програмата Клетъчен Рестарт 28 дни.

Details

Date:
October 29, 2019
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
20лв.
Event Category:

Venue

Somenso
бул. "Христо Ботев" 10, ет. 3
София,

Registrations are closed for this event.