Life Coaching услуги

Какво е Life Coach?

"Това, което търсиш, винаги те намира."


Определение за Life Coach: професионалист, който ви помага да постигнете цел или да промените живота си.


Коучинг професионалистите ви помагат да излезете от вътрешния си свят, да разширите кръгозора си и и да започнете да предприемате действия в областите на живота си, които искате да промените. Те играят ролята на мотиватор, стратег и консултант. Целта им е да ви помогнат да постигнете целта си по възможно най-ефикасен, ефективен и възнаграждаващ за вас начин.


Мотиватор: Вашият Коуч е източник на мотивация и вдъхновение. Той ви дава тласък необходим за да развиете пълния си потенциал. Гледайте на вашия коуч като на  личен треньор за целите на живота ви. Той ще бъде с вас на всяка крачка от пътя, като ви помага да намерите начини да продължите и да бъдете мотивирани да постигнете вашия мечтан живот.

Стратег: Вашият коуч има необходимото образование и опит за да ви помогне да изчистите и локализирате стратегията си за промяна по възможно най-бързия и успешен начин.

Консултант: Откривайки вашите силни страни и такива, които се нуждаят от промяна, вашият коуч ви насърчава пътя към личностно ви самоусъвършенстване и преодоляване на житейски кризи. Той ви държи отговорен за вашите действия, като ви напътства и коригира.


Какво всъщност Life Coach прави:

 • Помага ви да идентифицирате вашите цели
 • Помага ви да достигнете вашите цели
 • Съветва ви по пътя на трансформацията и ви помага да преодолеете трудностите
 • Дава ви позволение да преследвате мечтите си
 • Учи ви как да правите правилните за вас решения

Какво НЕ прави Life Coach

Life Coach не дава съвети и не ви казва какво да правите. Той се опитва да ви помогне да намерите това, което ви е необходимо, като ви помага да разкриете собствените си отговори чрез дискусии, предложения, мозъчна атака и размисъл.


Кой наема Life Coach

Всеки професионалист

Най-използваната формула на Life Coaching е от успешни собственици на бизнес, главни изпълнителни директори и мениджъри, които се нуждаят от допълнителен поглед върху нещата и това им помага лесно да определят цели и да планират следващото ниво на производителност, ефективност или успех.

Ще откриете, че в западния свят много фирми са започнали да дават на служителите си достъп до life couching услуги и това им помага да подобрят професионалния си живот и кариера.

Всеки човек

Много хора използат  life couching услуги, за да планират личния си живот. От седящия на скамейката студент до младата майка, почти всеки има лични цели, които иска да постигне, повечето хора просто се нуждаят от тласък, който идва с мъдростта и насърчаването на треньор.


По принцип хората, които наемат Life Coach, са хора, които искат следното:

 

 • Да постигнат целите си и да бъдат успешни
 • Да намерият щастие
 • Да намерят целта на живота си
 • Да вършат това, което обичат
 • Да определят или променят кариерата си
 • Да са по-уверени
 • Да намерят любовта или да подобрят взаимоотношенията си

 В Somenso – Силвия Куманова е дипломиран Life Coach, член на Integrative Wellness Coaching Association, Cognitive Behavioral Therapy Practitioner, Социален консултант и психолог, физик, консултант по бизнес развитие.