• Home
  • Изследователска група за неограничени
групови занимания - изследователска група

Изследователска група

за неограничени личностни открития

Присъединете се към нашата изследователска група за неограничени лични открития и трансформиращи преживявания. Изследвайте, експериментирайте и открийте скритите истини за живота.

За хора с приключенски дух и желание за развитие!

В изследователската група за неограничени личностни открития получавате уникалната възможност да експериментирате върху живота, да го разбивате, променяте, поправяте, но най-вече да го разобличавате! Тук говоренето се превръща в действие, стремежите се оформят като случване, а отделеното време носи тежестта на кондензиран опит.

Групата дава сигурност, подкрепа и пространство за изследванеза действие и проучване на различни идеи, възможности и стратегии за промяна на живота. Можем да споделяме и да разрешаваме успешно своите индивидуални и социални предизвикателства заедно.

 

Домакините сме част от групата и ще Ви напътстваме към открития за собствената Ви личност като комбинираме техники от психодрама, когнитивно-поведенческа терапия и други психологически прадигми в стремежа си да Ви предоставим по-пълноценен и полезен опит.

 

Водещ:

Радост Минина – психодрама терапевт

Асистиращ водещ:

Габриела Герасимова – психолог

 

Психодрамата представлява преживелищна форма на терапия, която позволява на клиентите да изследват проблемите си чрез действие на сцена. Този подход дава възможност за симулация на реални събития и идеи в защитена среда. Включва ролеви игри и групова динамика. Тя помага на хората да придобият по-широка перспектива за емоционалните си проблеми, конфликти или затруднения в безопасносна терапевтична атмосфера.   

Групата може да стартира по всяко време, след като необходимия брой участници бъде събран.

Може да ни пишете да следите публикуваните събития, да вземете участие в академията или запишете индивидуална консултация

Научете повече за процеса на консултиране и терапия, както и процеса за групова терапия