• Home
  • VIP интегративна терапия

VIP интегративна терапия

психологическа терапия

VIP интегративна терапия

за комплексно въздействие

Открийте как за кратко време можете да продължите предишния си живот с помощта на VIP интегративна терапия

Технологиите несъмнено са се превърнали в преобладаващо занимание за свободното време в съвременното ни общество, предлагайки развлечения, информация и връзка на една ръка разстояние. Макар да предоставя многобройни предимства, прекомерната употреба на технологиите може да доведе до свръхстимулация на сетивата ни и намаляване на личния контакт с другите. С постоянния поток от известия, сигнали и екрани, които се борят за нашето внимание, съзнанието ни се претоварва и способността ни да се съсредоточаваме намалява. Освен това удобството на общуването чрез екрани води до намаляване на общуването лице в лице, което се отразява на способността ни да създаваме дълбоки и смислени връзки с другите. Резултатът е нарушено качество на живот, здравословни проблеми.

VIP интегративна терапия е съвременен начин на консултиране обединяващ традиционна психологическа консултация с допълнителни елементи от когнитивно и емоционално поведенческа терапия, коучинг организационно консултиране и обединяваща всички налични в центъра начини за стимулация на мозъка. Цели се достигането на бързи резултати, свързани с подобряването на качеството на живот.   Подходяща за всички хора , които желаят да преодолеят отределени ментални бариери, пречещи им на  качеството на живот и които бързат да постигнат добри резултати за кратко време. Добри резултати дава при професии свързани с бизнес средите. Времетраене 70 -90 мин. По време на разговора се идентифицират фиксации и се дискутират начини за справяне. Терапията е ориентиране основно към разбиране и контрол на собственото поведение

VIP интегративната терапия е съвременен подход, който съчетава традиционни и допълнителни методи за въздействие, за да осигури цялостен и персонализиран подход към проблема. Тази терапия се фокусира върху лечението на цялата личност – ум, тяло и дух, а не само върху симптомите на конкретно състояние. 

VIP интегративна терапия  е микс  от Консултиране  и мозъчни стимулации

 
 
Силвия Куманова е терапевтът, който предлага цялостна VIP интегративна терапия, насочена към здрави хора, с нарушено качество на живот. Доказано се постигат добри резултати за кратко време.
 
Ето какво споделя Силвия: “Като много динамичен човек търсех ефективен начин за справяне с моментните състояния свързани с последиците от технологичния век – стрес, бърнаут , паник атаки, социална тревожност, депресивни състояния и др. Открих начин за комбиниране на различни методи за въздействие върху мозъка и определено резултатите са факт. ”
Instagram
LinkedIn
Share
YouTube
YouTube