VIP интегративна терапия

Технологията се е превърнала в занимание за свободното време, тя превъзбужда сетивата ни, намалява личния ни контакт, ограничава количеството движения, които правим и служи за всичко друго, освен за отпускане. Въпреки нашите усилия да създадем балансиран начин на живот, стресът прониква в ежедневието ни. Толкова много от нас са свръхстимулирани и прекалено планирани и планиращи. Нашите деца не правят изключение. Резултатът е нарушено качество на живот, здравословни проблеми.

VIP
Съвременен начин на консултиране обединяващ традиционна психологическа консултация с допълнителни елементи от когнитивно и емоционално поведенческа терапия, коучинг организационно консултиране и обединяваща всички налични в центъра начини за стимулация на мозъка. Цели се достигането на бързи резултати, свързани с подобряването на качеството на живот.   Подходяща за всички хора , които желаят да преодолеят отределени ментални бариери, пречещи им на  качеството на живот и които бързат да постигнат добри резултати за кратко време. Добри резултати дава при професии свързани с бизнес средите. Времетраене 70 -90 мин. По време на разговора се идентифицират фиксации и се дискутират начини за справяне. Терапията е ориентиране основно към разбиране и контрол на собственото поведение
VIP
Силвия е терапевтът, който предлага цялостна VIP терапия, насочена към здрави хора, с нарушено качество на живот. Доказано се постигат добри резултати за кратко време. Ето какво споделя Силвия: “Като много динамичен човек търсех ефективен начин за справяне с моментните състояния свързани с последиците от технологичния век – стрес, бърнаут , паник атаки, социална тревожност, депресивни състояния и др. Открих начин за комбиниране на различни методи за въздействие върху мозъка и определено резултатите са факт. Като равносметка за 2019 – около 20 човека извадени от състояние на бърнаут.”