info@somenso.com София, бул. Ал. Стамболийски 32 0896 704 665

// Нашите бизнес програми

Пренесете бизнеса си на

професионално ниво

Нашите услуги обединяват бизнес, ментално здраве и технология, за да помогнат за управлението и ефективността на Вашата компания и развитието на умения за лидерство.

Нашите бизнес програми имат за цел да обединят тези три основни компонента, за да подпомогнат ефективното управление и ръководене на вашата компания. Като включваме програми за ментално здраве и развитие на лидерски умения, ние даваме приоритет на благосъстоянието и производителността на служителите. Отчитането на въздействието на менталното здраве на служителите и лидерите върху цялостното представяне на бизнеса е фокус в управлението на бизнеса. Използвайки най-съвременни начини за подкрепа, ние рационализираме процесите, подобряваме комуникацията и стимулираме иновациите във вашата организация. Чрез нашия всеобхватен подход се стремим да създадем хармонична работна среда.

5

+

спечелени награди

5

K+

доволни клиенти

Нашите бизнес програми за ментално здраве и лидерство са разработени така, че да се справят с важната пресечна точка между психичното благополучие и ефективните лидерски умения в корпоративната среда. Чрез комбинация от семинари, коучинг сесии и интерактивни модули за обучение нашите програми имат за цел да предоставят на професионалистите в бизнеса инструментите и стратегиите, необходими за управление на стреса, повишаване на устойчивостта и насърчаване на положителна работна култура.

Участниците в нашите бизнес програми за ментално здраве и лидерство  ще се научат как да идентифицират и да се справят с предизвикателствата свързани с психичното здраве. Те ще усъвършенстват способности, както за лично приложение и така и за своите екипи. Развиването на умения за комуникация и разрешаване на конфликти и култивиране на лидерски стил, който поставя на първо място благосъстоянието и производителността на служителите  е от първостепенна важност за нашето общество. Инвестирайки в нашите бизнес програми, фирмите могат да създадат по-подкрепяща и успешна работна среда, в която служителите се чувстват ценени, мотивирани и имат възможност да разгърнат пълния си потенциал.

Ментално благополучие

Програма за подпомагане на служителите - Business in mind

Развитие на умения за лидерство

Цялостна програма за развитие на лидерство - Leadership booster

Програми обучения

Меню от обучения за справяне със стреса в бизнес среда -Mental Talks

Бизнес трансформация

Цялостна методология, акцентираща върху стратегическото и устойчиво създаване на стойност.

Разгръщането на потенциала на Вашата компания, чрез нашите бизнес програми за ментално здраве и лидерство може наистина да промени организационната култура и производителността. Инвестирайки в програми, които дават приоритет на психично здраве и развитието на лидерството, вие не само насърчавате по-здравословна и положителна работна среда за вашите служители, но и ги снабдявате с необходимите инструменти и умения, за да се справят отлично в своите роли. Тези бизнес програми могат да дадат възможност на служителите да се справят със стреса, да подобрят комуникацията и да повишат емоционалната си интелигентност, което в крайна сметка води до повишаване на удовлетвореността от работата и ефективността. Фокусирайки се върху психичното здраве и лидерството, вие не само инвестирате в благосъстоянието на служителите си, но и създавате предпоставки за дългосрочен успех и растеж във вашата организация.

// Екип от професионалисти

Заедно можем планина да вдигнем

 „ Нашата мисия е да предоставим най-добрите услуги за управление на стреса в безопасна и подкрепяща среда, която насърчава развитието на взаимоотношения на сътрудничество и има за цел да постигне възможно най-добрите резултати за всички клиенти. За да постигнем нашата мисия, нашите консултанти се ангажират да практикуват в съответствие със стандартите и принципите на най-добрите практики и непрекъснато да развиват своите професионални умения и знания в полза на клиентите и професията . Уменията за лидерство са в основата на процеса " С. Куманова

https://www.somenso.com/wp-content/uploads/2024/03/Radost.png

Радост Минина

директор
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here.
https://www.somenso.com/wp-content/uploads/2024/03/Anelia.jpg

Анелия Йотова

маркетинг
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here.

Компании, които се довериха на нашите бизнес програми за ментално здраве и лидерство.

Системното измерване на работнен стрес на лидерите или служителите в компанията, може да бъде извършено, чрез обективни психометрични, неврокогнитивни и био-обективни маркери. Научете повече за пакетите за скрининг на стрес. Те ще дадат възможност да получите реална представа за нивото на стрес в компанията. 

Стрес и психосоциални рискови фактори  

Ментално здраве

Менталното здраве включва нашето емоционално, психологическо и социално благополучие. То влияе върху това как мислим, чувстваме се и действаме. Освен това помага да определим как се справяме със стреса, как се отнасяме към другите и по какъв начин правим избор.Много фактори допринасят за проблеми

Стрес

Потенциалните причинители на хроничен стрес са многобройни и строго индивидуални. Дали възприемате определено събитие като специфично зависи от много фактори като лични характеристики, принципната Ви визия за живота, уменията Ви за решаване на проблеми и системата от подкрепа, с която разполагате.

Бърнаут

Състоянието бърнаут е последният акт на цикъла на стрес, и е сериозно заболяване, което се развива постепенно от хроничен стрес. Емоционалните и енергийните Ви ресурси постепенно с течение на времето се изчерпват и в същото време няма нищо, което да противодейства на загубата им.

Социална тревожност

Социалното безпокойство е страхът от взаимодействие с други хора, което води до понижено самочувствие и изолация. Това е страхът, че другите хора биха могли да ни преценят и оценят отрицателно, което поражда чувство за неадекватност, малоценност, неудобство, унижение и депресия.