• Home
  • Executive therapy
//Успехът не винаги означава щастие

Предоставяне на персонализирана терапия за

Бизнес ръководители

Executive therapy

Клиентите на Executive therapy варират от предприемачи, през лидери в различни професии, до ръководители на корпорации в целия свят. 

Клиентите на Executive therapy  не са чужди на тежката работа или отговорността, но  изпитват значителни стресови фактори в повече от една област на живота си, които причиняват претоварване, предизвикателства в отношенията у дома или чувство на прегаряне, тревожност или депресия. Понякога чувстват, че нищо не са постигнали в живота си.

Тук се намесва терапевтът за Executive therapy Силвия Куманова – мултидисциплинарен професионалист – физик, психолог, психофизиолог.  Силвия е прекарала повече от 17 години, като ръководител и лидер в успешни организации и повече от 6 години има собствен бизнес. Тя определено разбира предизвикателствата, пред които са изправени успешните хора.

С 8-годишен опит в подкрепа на професионалисти с високи постижения Силвия разбира реалността на техните роли и е в състояние бързо да идентифицира основните проблеми, с които се сблъскват клиентите ѝ.  

Обучението и образованието на Силвия, като терапевт за ръководни кадри ѝ позволяват да навлезе по-дълбоко и по-широко подкрепата за благосъстоянието на своите клиенти.

Нашите клиенти Executive therapy  са съвестни хора. Те ценят самоусъвършенстването и предпочитат да дават най-доброто от себе си във всичко, което правят.

//Патентован продукт

Превенция на хроничния

стрес test my stress

Test my stress© e иновативен патентован продукт за скрининг на хроничния стрес, който използва субективен скрининг и биомаркери. Разработен е като проект за трансфер на знания между учени от БАН, Софийския университет и Somenso. Научен ръководител на проекта проф. дмн. Юлиана Йорданова – главен редактор на International Journal of Psychophysiology

Този проект е подкрепен от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 г. по програма “Бизнес развитие и иновации за МСП” в България. 

Лабораторията за изкуствен интелект и CAD системи на София Тех Парк и Суперкомпютър Discoverer си партнират с тази иницатиива.