info@somenso.com София, бул. Ал. Стамболийски 32 0896 704 665

// Test my stress

Скрининг на хроничния

стрес и ранно откриване на последствията

Test my stress е революционен инструмент, предназначен да помогне на хората да откриват и управляват стреса на ранен етап. .

Като предлага предимствата на ранното откриване на стреса, този инструмент има за цел да преодолее пропастта между развитието на физиологични проблеми и получаването на навременна подкрепа.

5

+

спечелени награди

1

+

интелектуална собственост

Скрининг на хроничния стрес – Test my stress е услуга от ново поколение за борба с психичния стрес, която e позиционирана между медицинските и психичните услуги. Тя е насочена към огромна част от Вас успешните работещи хора, които сте подложени всекидневно на стрес, страдате от влошено благосъстояние и сте заплашени от висок риск от животозастрашаващи заболявания.

Test my stress е за вас, ако Вие....

Сте любопитен и отговорен. Вие давате приоритет на собственото си здраве и благополучие. Превенцията е думата, която напълно Ви описва.

Изпитвате признаци на стрес, но нямате представа за степента на въздействието му върху живота Ви. Ежедневието Ви е наситено и динамично.

От дълъг период от време, имате постоянно чувство на тревожност и нервност. Чували сте за панически атаки и проблемите със съня не са Ви чужди.

Вече имате идентифицирани физически симптоми като главоболие, храносмилателни проблеми или постоянно безсилие. Лутането по лекарски кабинети е нормално ежедневие.

Скринингът на хроничен стрес Ви помага да идентифицирате основните причини за стрес и да получите насоки за ефективни стратегии за справяне и интервенции за по-ефективно управление на нивата на стрес.

Процесът на справяне със стреса

ИНТЕГРАТИВНА СИСТЕМА ЗА СКРИНИНГ, ПРЕВЕНЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА МЕНТАЛНИЯ СТРЕС – полезен модел Рег. № 4541 U1 – изобретение входящ номер BG 11372219/06/2023

1

Разберете значението на ранното откриване на стреса

Често изпитваме множество физиологични симптоми, за които от лекарска гледна точка няма обяснение

2

Предприемете скрининг на хроничния стрес

Разпознаване на предупредителните признаци на стреса, преди те да са се превърнали в хронично състояние

3

Определете степента на въздействие

Получете подробен доклад на въздействието на нетретирания стрес върху психическото, неврокогнитивното и физиологическото състояние

4

Получете стратегии за ранна интервенция и подкрепа

Разберете дилемата дали проблемите ни се дължат на обективни физиологични проблеми или са изцяло в нашето съзнание. Лекар или психолог?

5

Подкрепа в търсенето на подкрепа

Намерете ресурси и инструменти за управление на стреса във формата на групови и индивидуални психологически консултации и обучения.

//Патентован продукт

Превенция на хроничния

стрес test my stress

Test my stress© e иновативен патентован продукт за скрининг на хроничния стрес, който използва субективен скрининг и биомаркери. Разработен е като проект за трансфер на знания между учени от БАН, Софийския университет и Somenso. Научен ръководител на проекта проф. дмн. Юлиана Йорданова – главен редактор на International Journal of Psychophysiology

Този проект е подкрепен от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 г. по програма “Бизнес развитие и иновации за МСП” в България. 

Лабораторията за изкуствен интелект и CAD системи на София Тех Парк и Суперкомпютър Discoverer си партнират с тази иницатива.

// ранно откриване на последствията от хроничен стрес

Пакетни предложения

Като компания, фокусирана върху знанието, ние анализираме и интерпретираме резултатите от субективните оценки и обективните изследвания, проведени от нашите партньори. Полученият от нас доклад може да използвате за да внесете подобрения в живота си. Резултатите от проведения скрининг може да споделяте с избран от Вас здравен специалист.

Brain Zero Point

Бюджетно предложение- субективен скрининг

Brain Basics

Основно предложение субективен и - неврокогнитивен скрининг

Brain Heart Basics

Разширено предложение - субективен, неврокогнитивен скрининг и -24 часов анализ на променливостта на сърдечната честота HRV

Brain Heart Body Basics

Изчерпателно предложение - субективен, неврокогнитивен скрининг, HRV и - стероидни хормони в нетрадиционна матрица и възпалителен фактор

Ментално здраве

Менталното здраве включва нашето емоционално, психологическо и социално благополучие. То влияе върху това как мислим, чувстваме се и действаме. Освен това помага да определим как се справяме със стреса, как се отнасяме към другите и по какъв начин правим избор.Много фактори допринасят за проблеми

Стрес

Потенциалните причинители на хроничен стрес са многобройни и строго индивидуални. Дали възприемате определено събитие като специфично зависи от много фактори като лични характеристики, принципната Ви визия за живота, уменията Ви за решаване на проблеми и системата от подкрепа, с която разполагате.

Бърнаут

Състоянието бърнаут е последният акт на цикъла на стрес, и е сериозно заболяване, което се развива постепенно от хроничен стрес. Емоционалните и енергийните Ви ресурси постепенно с течение на времето се изчерпват и в същото време няма нищо, което да противодейства на загубата им.

Социална тревожност

Социалното безпокойство е страхът от взаимодействие с други хора, което води до понижено самочувствие и изолация. Това е страхът, че другите хора биха могли да ни преценят и оценят отрицателно, което поражда чувство за неадекватност, малоценност, неудобство, унижение и депресия.